Într-o lume normală, în care Covidul nu și-ar fi făcut loc, cei de la AdeCor Fashion Home probabil că ar fi lansat, ca și primăvara trecută, o nouă linie de perdele, draperii, cuverturi sau naproane. Doamnelor în special le place ca, o dată cu Paștele, să ofere și casei câteva hăinuțe noi, care să schimbe atmosfera și starea de spirit. Necunoscute sunt, însă, căile Domnului, drept pentru care antreprenorul Corina Defteriu a trebuit să se replieze din mers. Astăzi, face măști de protecție de calitate superioară față de ce se găsește pe piață și la prețuri mici, dacă ținem cont că materia primă s-a scumpit considerabil.
,,Este o perioadă grea pentru toată lumea. Showroom-ul l-am închis. Funcționăm online, putem fi găsiți pe eMag, dar vânzările nu ne ajută să acoperim salariile pentru cei nouă angajați. Ca să nu fiu nevoită să îi bag angajații în șomaj tehnic, ne-am reprofilat pe realizarea de măști de protecție.” ne-a mărurisit managerul Corina Defteriu.
,,Am încercat să procurăm materialele potrivite. Bumbacul pe care îl folosim se găsește foarte greu, pentru că este un bumbac de 220gr/mp. Ne aprovizionăm din Spania și Ungaria. Vin foarte-foarte greu. Prețurile au crescut cu 40%. Cu toate acestea, am păstrat același preț. Nu am vrut să aibe de suferit clienții noștri. Nu îmi doresc ca în această perioadă să fac profit, să mă îmbogățesc, vreau doar să pot să susțin salariile și cărțile de muncă ale oamenilor și împreună să trecem peste perioada aceasta dificilă.” mai aflăm de la doamna manager.
AdeCor Fashion Home a primit primele comenzi tot de la vechii clienți: primării, persoane fizice și juridice. Zilnic, croitoresele pot realize 400-500 de măști, dar pentru cei care își doresc să achiziționeze cantități mai mari, se poate ajunge până la 10.000-20.000 de măști pe zi, datorită colaboratorilor externi la care se poate apela oricând.
Materiale de calitate, croială cu simț de răspundere și prețuri decente
Cel mai important aspect în reprezintă, însă, calitatea produsului, faptul că ai garanția că nu vei primi un colet cu simple cârpe legate cu elastic.
,,Majoritatea măștilor care se află pe piață sunt confecționate dintr-un TNT foarte subțire. Noi avem patru modele de măști: un model din bumbac simplu, gros; al doilea model este din bumbac dublat cu polipropilenă, un material care filtrează particolele; al treilea model este din bumbac cu un strat de tifon; iar al patrulea model are bumbac, plus două straturi de tifon. Nu pot spune că sunt măști medicinale, dar sunt măști foarte ok pentru protecție. E drept, nu sunt la 3 lei, ci la 4,5 lei primul model de mască, dar sunt făcute din material de calitate. De asemenea, modul în care producem masca este unul cu simț de răspundere: croim materialul, facem pliurile, festonăm materialul, aplicăm elasticul și abia la sfârșit facem tivul. Călcăm la început și la sfârșit cu aburi foarte puternici și ambalăm în punguțe sterile cu certificate de conformitate.” mai aflăm de la tânărul antreprenor.
La final, ne permitem și o sugestie pentru managerii de farmacii care se plâng că nu au măști de protecție și că nu se găsesc în depozite! Uitați un producător autohton dispus să vă livreze! Mai trebuie doar să nu vă doriți să obțineți profituri de 100% în astfel de vremuri în care toți trebuie să fim solidari! Cererea pe piață este imensă, așa că… puteți apela cu întredere la 0743.801.618!