Partidul Naţional Liberal, în parteneriat cu Asociaţia „Societatea Liberală” şi-a propus ca pe baza centralizării agendelor locale sa realizeze „Agenda femeii din România”. Acesta va fi un document suport care va sta la baza politicilor publice dezvoltate de Partidul Naţional Liberal în privinţa egalitătii de gen şi a îmbunătaţirii nivelului de trai al femeilor.
În data de 20 martie a avut loc al doilea eveniment în Argeş- „Agenda femeii din România” organizat de către OFL Filiala Câmpulung Muscel.
Scopul evenimentului a fost acela de a atrage atenția cu privire la problemele stringente ale societății, care preocupă în general electoratul feminin dar si promovarea proiectului PNL referitor la cotele de gen. La eveniment au participat cei doi copreşedinţi ai filialei judeţene PNL, senatorul Ion Popa şi Dan Bica, viceprimarul oraşului Câmpulung Muscel şi copreşedinte PNL Filiala Câmpulung Muscel, David Bogdan, Ionel State , copreşedinte şi responsabil zonal, secretarul general al CJEX PNL Argeş, Robert Ion, vicepreşedintele Florin Gardin, Gheorghe Alecsei, sef de campanie 2016, Gabriel Vasilescu responsabil zonal, Chiroiu Vasile, responsabil zonal, Nae Eugen, trezorier al partidului, Valerian Jinga, responsabil zonal, Manuel Tica , primari si candidati la alegerile locale 2016, Olimpia Doru copreşedinte al OFL Argeş împreuna cu membri din BPJ OFL Argeş, Adriana Mălăncioiu, copresedinte OFL Filiala Câmpulung Muscel
În cuvântările lor, cei doi copreşedinţi Ion Popa şi Dan Bica au transmis mesaje de încurajare şi susţinere a doamnelor colege care şi-au asumat aceste candidaturi. În aceeaşi masura, au subliniat faptul ca femeile deţin un rol important in comunicarea cu electoratul însă au nevoie să înveţe de la colegii bărbaţi, ce înseamnă cu adevărat pragmatismul în politică. Copreşedinţii Bogdan David si Ionel State au confirmat faptul că, pe listele de candidaturi sunt toate doamnele care şi-au exprimat dorinta de intra in această competiţie.
Principalele probleme identificate, cu care se confruntă femeile din comunitate au fost: lipsa locurilor de muncă, susţinerea mamelor singure, acces limitat la informaţiile publice, promovarea reală pe bază de criterii de competenţa, stoparea migraţiei politice, ameninţarile la care sunt supuse din partea persoanelor aflate in funcţii de conducere, violenţa domestica, acceptarea intrării in competiţie a femeilor.