1,3K
Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, i-ar fi stat foarte bine sa lucreze si in industria publicitatii. In contextul in care concurenta interna si cea externa este din ce in ce mai mare si in unele cazuri neloiala, Nicolescu sustine ca promovarile pe media ar trebui sa se faca intr-o alta maniera, in special in ceea ce priveste societatile din industria alimentatiei, bombardata in ultima perioada de tot felul de… ,,virusi”.
,,In Arges avem ferme moderne. Din pacate se dau prea putine imagini despre ele. Cu comunicarea stam rau. Stiti ca Lactagul a fost dat. Este o firma care a fost facuta dupa regulile europene. Ar trebui oamenii de acolo sa-si faca si ei o publicitate mai calificata din acest punct de vedere. Isi fac publicitate, dar e una comerciala, nu e una care sa dea si o siguranta a sanatatii consumatorului. Vorbesc numai de calitate, vorbesc ca e natural si cu asta-basta. Trebuie sa vina cineva sa spuna ca se respecta regulile, procedurile, sa spuna de unde se ia laptele, cum il aduc, cu ce cisterne moderne, pentru ca atunci mai greu patrund informatii care sa afecteze activitatea fabricii, cum a fost scandalul cu aflatoxima.” a declarat Constantin Nicolescu.
Dincolo de o publicitate mai putin… ,,calificata”, Nicolescu sustine ca este si vina mass-media ca rostogoleste si amplifica niste informatii, unele dintre ele false, care nu fac decat sa afecteze productia interna. ,,Fiind intr-o economie de piata libera, sunt metode prin care concurenta se face, uneori, neloial. Depinde fiecare cum stie sa abordeze problema, astfel incat sa-si protejeze productia interna. Aici este lupta. Este reala aceasta concurenta. Problema este… cazi sau nu in cursa, stii sa te strecori sau nu stii. Cateodata, necazul este ca multe lucruri ni le facem cu mana noastra si ne costa prea mult alinierea unor oameni la anumite informatii false pe care le rostogolim foarte repede si le amplificam fara sa ne dam seama ca ne facem rau. Pana la urma, daca te uiti la televizor, nici nu mai stii ce sa mananci, pentru ca nu cred ca a ramas vreun aliment care sa nu aiba ori o componenta cancerigena sau nesanatoasa. Sa speram ca, incet-incet, invatam si noi regulile de a ne promova.” a conchis Constantin Nicolescu.