Dacia Mioveni atacă o nouă provocare în Liga Florilor.
Miercuri întâlnește la București Știința București în etapa XVIII, o etapă interesantă, care opune în meciuri directe echipele de pe locurile 10-13. Dacia este pe locul 12 (15pct), Știința pe 13 (3pct). La Bistrița, Slatina (18pct) va juca cu Gloria (20pct).
În meciul tur, Dacia a învins acasă Știința București , scor 24-21 (10-11) și vrea să câștige și în deplasare. Știința a pierdut în meciul precedent la Slatina 26-20 (11-7).
Chiar dacă nu mai are un lot la fel de puternic, pentru că au plecat jucătoare importante și Ștefania Lazăr e accidentată, echipa antrenată de Goran Kurtes și Gheorghe Daniel a arătat că se poate mobiliza, în ciuda greutăților, așa cum a făcut-o în meciul cu Minaur Baia mare, în etapa trecută.
Dacia a pierdut la un gol, dar Minaur a câștigat cu mult noroc…
2 comentarii
Nu va suparati, dar cred ca titlul este neinspirat, ar fi fost o stire cu adevarat daca „nu vrea victorie”… In rest, o nedumerire: nu e cam mult spatiu alocat voleiului? Nu ca as vrea informatii si din alte sporturi, sau ca as avea ceva cu sportivii in general, dar ma deranjeaza un lucru: de ce trateaza presa asta din Arges cu atata usurinta si ingaduinta cluburile astea sportive care inghit o groaza de fonduri din bugetele locale? A avut cineva curiozitatea sa calculeze cati bani publici intra intr-un an in malaxorul asta al cluburilor din Arges? Si ce s-ar putea face, altceva, adica infrastructura, sanatate, scoli, cu banii aceia? Banuiesc ca n-o sa vad vreun articol de acest gen, fiindca ar insemna automat ca ziaristul respectiv nu va mai pupa in veci vreun contract de publicitate de la vreo primarie… Cel mai trist stiti ce este? Ca si daca as scrie eu, un simplu cetatean, la comentarii, pe aici, asa ceva, nu cred ca ati lasa sa apara un astfel de comentariu…
Poate vă miră, dar uneori se visează la un egal. E vorba despre handbal în cazul de față, nu de volei, dar scriem și despre volei. Și despre fotbal, înot, oină și orice sport. Probabil nu vă interesează sportul, dar sunt foarte multe persoane care îl adoră. Unii îl practică, alții sunt suporteri. Se cheltuiesc prea puțini bani pentru sport, comparativ cu alte neamuri, de aici și criza marilor performanțe. Spuneți ”Si ce s-ar putea face, altceva, adica infrastructura, sanatate, scoli, cu banii aceia? Banuiesc ca n-o sa vad vreun articol de acest gen” Bănuiți profund eronat. Mai spuneți ”Cel mai trist stiti ce este? Ca si daca as scrie eu, un simplu cetatean, la comentarii, pe aici, asa ceva, nu cred ca ati lasa sa apara un astfel de comentariu” Din nou, eronat!